Motiverende reiselivspris

I forrige uke offentliggjorde vi de nominerte til reiselivsprisen 2011. Thon Hotel Lofoten, Høve Støtt AS og EKT Langedrag naturpark, er de spennende kandidatene som skal kjempe om å bli årets reiselivsbedrift. Jeg ønsker å gratulere de tre finalistene med nominasjonen, og ser frem til å hedre vinneren under årets Skaperkraft den 16. november i Folketeateret.

På Skaperkraft feirer vi hver høst de beste i norsk næringsliv med en storslagen prisutdeling i regi av Innovasjon Norge og Ernst & Young. Reiselivsprisen skal inspirere til innovasjon i reiselivsnæringen. 

Siden 2007 har prisen gått til innovative og nytenkende reiselivsbedrifter i Norge. Ekstremsportveko på Voss, Hemsedal turistkontor, Sorrisniva AS i Alta og Juvet Landskapshotell i Valldal er alle tidligere vinnere av reiselivsprisen, og har utviklet nye reiselivsprodukter som har vært suksessfulle og inspirerende i norsk reiselivssammenheng.

I år står nye utfordrere på trappene. Jeg syntes det er motiverende å se alle søknadene vi får inn hvert år. Vi ønsker at denne prisen skal inspirere til innovasjon i reiselivsnæringen, og jeg håper dere også lar dere inspirere og motivere av årets kandidater:

-Thon hotel Lofoten er et godt eksempel på hvordan et hotell, ved å satse helhetlig på opplevelser, kultur og lokalprodusert mat skaper et konkurransefortrinn og en lønnsomhet som kommer flere bedrifter i regionen til gode.

– Langedrag naturpark AS har gjennom mange år vært nyskapende, nytenkende, grensesprengende og modige. De har en sterk visjon og har tørt å gå sine egne veier for å skape et unikt reiselivsprodukt, som tilbyr norsk kultur, natur og aktiviteter i et flott samspill.

– Høve Støtt satser på kortreiste opplevelser og er svært kreative når det kommer til å skape uforglemmelige og bærekraftige opplevelser i høyfjellet. De er et godt eksempel på en innovativ opplevelsesprodusent.

Lykke til!

 

Tidligere vinnere av Reiselivsprisen:

2010: Juvet Landskapshotell, Møre og Romsdal

2009: Sorrisniva AS, Finnmark

2008: Hemsedal turistkontor, Buskerud

2007: Stiftinga Ekstremsportveko, Hordaland

0 Responses to “Motiverende reiselivspris”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Reiselivsdirektør Per-Arne Tuftin. Foto: Tommy Andresen


Følg meg

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 42 andre følgere

%d bloggers like this: