Motiverende reiselivspris

I forrige uke offentliggjorde vi de nominerte til reiselivsprisen 2011. Thon Hotel Lofoten, Høve Støtt AS og EKT Langedrag naturpark, er de spennende kandidatene som skal kjempe om å bli årets reiselivsbedrift. Jeg ønsker å gratulere de tre finalistene med nominasjonen, og ser frem til å hedre vinneren under årets Skaperkraft den 16. november i Folketeateret.

På Skaperkraft feirer vi hver høst de beste i norsk næringsliv med en storslagen prisutdeling i regi av Innovasjon Norge og Ernst & Young. Reiselivsprisen skal inspirere til innovasjon i reiselivsnæringen. 

Siden 2007 har prisen gått til innovative og nytenkende reiselivsbedrifter i Norge. Ekstremsportveko på Voss, Hemsedal turistkontor, Sorrisniva AS i Alta og Juvet Landskapshotell i Valldal er alle tidligere vinnere av reiselivsprisen, og har utviklet nye reiselivsprodukter som har vært suksessfulle og inspirerende i norsk reiselivssammenheng.

I år står nye utfordrere på trappene. Jeg syntes det er motiverende å se alle søknadene vi får inn hvert år. Vi ønsker at denne prisen skal inspirere til innovasjon i reiselivsnæringen, og jeg håper dere også lar dere inspirere og motivere av årets kandidater:

-Thon hotel Lofoten er et godt eksempel på hvordan et hotell, ved å satse helhetlig på opplevelser, kultur og lokalprodusert mat skaper et konkurransefortrinn og en lønnsomhet som kommer flere bedrifter i regionen til gode.

– Langedrag naturpark AS har gjennom mange år vært nyskapende, nytenkende, grensesprengende og modige. De har en sterk visjon og har tørt å gå sine egne veier for å skape et unikt reiselivsprodukt, som tilbyr norsk kultur, natur og aktiviteter i et flott samspill.

– Høve Støtt satser på kortreiste opplevelser og er svært kreative når det kommer til å skape uforglemmelige og bærekraftige opplevelser i høyfjellet. De er et godt eksempel på en innovativ opplevelsesprodusent.

Lykke til!

 

Tidligere vinnere av Reiselivsprisen:

2010: Juvet Landskapshotell, Møre og Romsdal

2009: Sorrisniva AS, Finnmark

2008: Hemsedal turistkontor, Buskerud

2007: Stiftinga Ekstremsportveko, Hordaland

0 Responses to “Motiverende reiselivspris”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Reiselivsdirektør Per-Arne Tuftin. Foto: Tommy Andresen

Per-Arne Tuftin på Twitter

Feil: Twitter svarte ikke. Vennligst vent noen minutter og last denne siden på nytt.

Innovasjon Norge Reiseliv og Kultur på Twitter


Følg meg

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 42 andre følgere

%d bloggers like this: